Beschikbaar

BESCHIKBAARNaar verwachting hebben wij in 2020 géén pups meer beschikbaar voor mensen die nog niét op onze wachtlijst staan.


Wij fokken professioneel, doch kleinschalig. Alle pups worden in huis, binnen ons gezin, geboren en grootgebracht. Elk nest wordt met evenveel zorg, liefde en aandacht omringd. Wij kiezen er daarom voor overlap van nestjes te vermijden én af en toe wat ademruimte in te lassen. Onze eigen honden en pups (en hun gezinnen) uit eerdere nestjes, vragen ook tijd en energie. Daarnaast vullen wij onze agenda met het begeleiden, trainen en trimmen van onze pups. Buitenlands bezoek van/bij collega fokkers, testen van nestjes, voorbereiden van lezingen, schrijven van nieuwe cursussen,....


Als wij last-minute een (nieuw) baasje zoeken voor een pup, krijgen gezinnen op de wachtlijst voorrang. Ook werken wij nauw samen met collega fokkers, die misschien een plekje vrij hebben op hun wachtlijst. We helpen jullie graag verder!

Wij zijn niet altijd even vlot bereikbaar, tijdens het werken met de pups/honden.

Het invullen van ons aanmeldingsformulier + het inschrijven op onze nieuwsbrief, verzekeren een plaatsje op onze wachtlijst.

Belgian Australian Cobberdog Breeder.             YOU CAN FIND US

             ON FACEBOOK

Liesbeth Roelants


Boskant 4

3210 Lubbeek

info@cobberdog.be

+32 (0) 476 43 84 01

Copyright @ All Rights Reserved