NEDERLANDS

Welkom bij 'My Dog'


Hier, bij ons thuis en op deze website, draait alles rond honden.

Bijna 20 jaar geleden werd ons eerste nestje geboren en ondertussen is de passie voor honden alleen maar gegroeid.


Mijn groot hondenhart is gevuld met Labrador Retriever, Border Collie, Tsjechoslowaakse Wolfhond en Australian Cobberdog.

Mijn werkhonden leerden mij dat opvoeding, socialisatie en training, peilers zijn in de ontwikkeling van elke pup tot stabiele hond.


Sinds de komst van onze eerste Cobberdog, in 2016, kreeg het woord 'hond' nog een extra dimensie. Ik geloof in de potentie van dit niet-verharend ras in ontwikkeling, gelijkend op de Australian Labradoodle.


Ons doel is, met kennis en heel veel liefde, de meest ideale gezinshond, therapiehond en/of psychosociale hulphond te fokken. Daarnaast zetten wij 100% in op de voorbereiding en opvolging van onze nieuwe baasjes.


Onze aanpak is anders en uniek. Wij geven onze pups de best mogelijke start in het leven en verwachten dat u dit verderzet.AGENDA


Voor alle 'My Dog' pups, groot en klein, en hun familie. Graag jullie komst bevestigen via e-mail, telefoon, whatsapp,...

We vermelden bij elke activiteit of/welke honden mogen meekomen. Via de Facebookgroep 'My Cobber, My Dog' kunnen wandelingen gepland worden door iedereen! Als jullie met bepaalde vragen zitten, organiseren we graag een lezing of workshop rond dat thema. Shoot!

WANDELING

Voor My Dog V

Waar: Boskant 4, Lubbeek

Wanneer: zondag 26 februari om 14u


PUPPYBEZOEK

Voor My Dog Z

Waar: Boskant 4, Lubbeek

Wanneer: zaterdag 4 maart om 14u
Online aanbod!