NEDERLANDS

Welkom bij 'My Dog'


Hier, bij ons thuis en op deze website, draait alles rond honden.

Bijna 20 jaar geleden werd ons eerste nestje geboren en ondertussen is de passie voor honden alleen maar gegroeid.


Mijn groot hondenhart is gevuld met Labrador Retriever, Border Collie, Tsjechoslowaakse Wolfhond en Australian Cobberdog.

Mijn werkhonden leerden mij dat opvoeding, socialisatie en training, peilers zijn in de ontwikkeling van elke pup tot stabiele hond.


Sinds de komst van onze eerste Cobberdog, in 2016, kreeg het woord 'hond' nog een extra dimensie. Ik geloof in het potentieel van dit niet-verharend ras in ontwikkeling, gelijkend op de Australian Labradoodle.


Ons doel is, met kennis en heel veel liefde, de meest ideale gezinshond, therapiehond en/of psychosociale hulphond te fokken. Daarnaast zetten wij 100% in op de voorbereiding en opvolging van onze nieuwe baasjes.


Onze aanpak is anders en uniek. Wij geven onze pups de best mogelijke start in het leven en verwachten dat u dit verderzet.AGENDA


Voor alle 'My Dog' pups, groot en klein, en hun familie. Graag jullie komst bevestigen via e-mail, telefoon, whatsapp,...

We vermelden bij elke activiteit of/welke honden mogen meekomen. Via de Facebookgroep 'My Cobber, My Dog' kunnen wandelingen gepland worden door iedereen! Als jullie met bepaalde vragen zitten, organiseren we graag een lezing of workshop rond dat thema. Shoot!

SOCIALISATIEKLASJE

Voor My Dog E & F

Waar: Boskant 4, Lubbeek

Wanneer: zondag 15 maart om 14u


PUPPYPARTY

Voor My Dog G

Waar: Boskant 4, Lubbeek

Wanneer: zaterdag 11 april om 13u


COVID-19

Voorlopig kunnen wij helaas niets meer plannen. We voorzien een online aanbod!
Belgian Australian Cobberdog Breeder.             YOU CAN FIND US

             ON FACEBOOK

Liesbeth Roelants


Boskant 4

3210 Lubbeek

info@cobberdog.be

+32 (0) 476 43 84 01

Copyright @ All Rights Reserved