Project Akela

Australian slang for a close companion; a comrade

= een vriend, makker, maatjeMY COBBER

PROJECT AKELA

WAT WIJ DOEN


Wij leren kinderen en honden van en voor elkaar zorgen! Een  gezinshond kan veel betekenen voor een kind/gezin, maar we zijn ons te weinig bewust van de mogelijkheden.... Door je hond anders te gaan bekijken en er  mee aan de slag te gaan, haal je heel snel veel meer uit jullie relatie!

Er zijn meerdere manieren om kinderen en honden dichter bij elkaar te brengen. Misschien is het lezen van een inspirerend artikel voldoende, of zetten jullie graag eens een DogTime DVD op voor het hele gezin? Wie graag wat meer wil, kan bij ons terecht voor een interessante workshop, met minstens 1 van onze honden in de hoofdrol. Maar ook met  vragen over je eigen hond, ben je hier aan het juiste adres. Wij werken samen met   zeer ervaren gedragsdeskundigen en trainers, die ongetwijfeld raad weten.


( Kenai & Liz )

PROJECT AKELA


Je kind leert alles over honden, in theorie en praktijk, en je hond leert alles van/over kinderen.

En belangrijker nog: ze leren op elkaar afstemmen en inspelen, zodat ze een band voor het leven kunnen aangaan.

KIES ZELF HOE!

Ook jij kan meer uit je hond halen! Kies de methode die het best bij jullie past, of ga er helemaal voor en combineer de drie.

Wat je ook doet: investeer in de relatie met je hond, want het loont de moeite!

Met als doel het creëren van een aangenaam en veilig klimaat, waarin kinderen en honden (z)innig in interactie kunnen gaan.

Doodle

Hondenfluisteraar?!


Heb jij altijd al een hondenfluisteraar willen zijn? Wil je weten waarom honden doen wat ze doen en wat een hond eigenlijk écht nodig heeft? Wil je leren hoe je een hond moet opvoeden of trainen? Zou je graag trukjes leren aan je hond of samen iets leuk doen? Wil je graag weten waarom je hond soms dingen doet die niet mogen en wil je dit helpen oplossen? Bij ons kan het allemaal! Stuur ons gewoon een mailtje...

Copyright 2017   |   Liesbeth Roelants   |   ON 0634.663.575 

Online delen? Ja, mits bronvermelding en rechtstreekse link!